ταμειακές μηχανές Θεσσαλονίκη
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ(Το καλάθι σας είναι άδειο.)
Ταμειακές μηχανές Θεσσαλονίκη
Ταμειακές μηχανές τιμές
Service ταμειακών μηχανών Θεσσαλονίκη

Σύστημα προτεραιότητας SIRAQ

ΚΩΔΙΚΟΣ: 89011
με μεταφορικά Παραλαβή από το κατάστημα για 0,00 €
Περιγραφή

Το σύστημα προτεραιότητας πολιτών SIRAQ είναι ένα τελευταίας τεχνολογίας σύστημα διαχείρισης ουρών (QUEUE MANAGEMENT SYSTEM), σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των οργανισμών που διαχειρίζονται μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε μέρα.

Τα εύχρηστα τερματικά χειριστών, οι φωτεινοί πίνακες ταμείων-θέσεις συναλλαγής, οι κετνρικοί φωτεινοί πίνακες, τα εκδοτήρια εισιτηρίων και τερματικά προϊσταμένων, συνδυάζονται ώστε να δημιουργήσουν την ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή.

Με τη χρήση του λογισμικού SIRAQSTAT εξάγονται πλήρη στατιστικά-ιστορικά στοιχεία (όπου από τη μελέτη τους προκύπτει η δυναμική ανακατανομή των θυρίδων, η μείωση αναμονής του χρόνου των πολιτών κ.λ.π.), με αποτέλεσμα την μείωση του κόστους.

Οι χώροι εφαρμογής των σηστημάτων είναι Εφορίες, Τράπεζες, Ταχυδρομεία, Νοσοκομεία, Δικαστήρια, Πρεσβείες, Ασφαλιστικοί Οργανισμοί κ.α.

tameiakes-mixanes

H ALEX TECH SYSTEMS ιδρύθηκε το 1989 στην Θεσσαλονίκη. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η πλήρης ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς και η ικανοποίηση των πελατών μας, ακολουθόντας τις εξελίξεις και προσφέροντάς τους προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Διαθέτουμε πολύχρονη πείρα στην πώληση και το εξειδικευμένο Service ταμειακών μηχανών.

Διαβάστε περισσότερα...

Επικοινωνία

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 22, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54627

T. 2310.512708
K. 6977 43 06 37

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.